Annetaan vuokralle, viikoittain tai kuukausittain iso ja kaunis talo Lapissa. Kaksi olohuonetta, keittiö, kolme kylpyhuonetta, kaksi saunaa, 3 makuuhuonetta. 8 vuodepaikkaa. 600 € viikko. Joulu- ja pääsiäisviikot 800 €. Mahdollisuus vuokrata vain alakerta : olohuone, keittiö, kylpyhuone, sauna, makuuhuone. 2-4 makuupaikkaa. 400 € viikko. Joulu- ja pääsiäisviikot 600 €.

Sijainti : Hiekkapohjaisen Ivalojoen rannalla, 20 km lentokentältä, 10 km Ivalosta. Saariselälle 40 km, Inariin 48 km, Inarin järvelle 2 km. Ivalojoen suistoalueen luontokohteet käden ulottuvilla. Talosta avautuu näkymiä joelle ja vaaramaisemiin. Kesällä käytettävissä vene ja kanootti, talvella suksia, luistimia, pulkkia, potkukelkka. Autojen, moottoriveneiden ja moottorikelkkojen vuokrausta Ivalossa ja lentokentällä. Bussi kulkee Ivaloon kaksi kertaa päivässä arkipäivisin, paitsi koulujen lomapäivinä.

Inarin järvi ja Ivalojoki sekä alueen vaara-ja tunturimaisemat soveltuvat retkeilyyn kaikkina vuoden aikoina. Kesällä matalan hiekkapohjaisen joen vesi lämpiää uimakelpoiseksi. Rantasaunasta pääsee uimaan niin kauan kuin joki on sulana. Talvella joki ja järvi ovat paksussa jäässä ja lumessa. Lumitilanteen mukaan jäällä voi kävellä, hiihtää, luistella, ajaa autolla. Talon lähellä menee kansanhiihtolatu, moottorikelkkatie, metsätie ja polkuja. Hyvät kalastusmahdollisuudet Ivalojoella, Inarijärvellä ja pikkujärvillä. Kesällä voi virvelöidä tai vetää uistinta Inarilla, kevät-talvella pilkkiä jokisuulla. Autoretkiä voi tehdä tunturiin jossa laskettelurinteitä, murtomaahiihtolatuja, pulkkamäki jne. Ivalosta kulkee myös skibussi tunturiin. Inarissa luonto- ja saamelaismuseo Siida. Pielpajärven historialliselle erämaakirkolle voi kävellä polkua kesällä (7km Inarista) tai hiihtää talvella.

Yhteystiedot : +33 6 08 18 30 65 [email protected]

Näkymä tien puolelta helmikuussa - Vue coté route en fèvrier

Näkymä joen puolelta helmikuussa - Vue coté rivière en fèvrier

Näkymä alakerran olohuoneesta - Vue depuis le séjour en rez de chaussée

Jatkettava ruokapöytä - Table à manger  rallongeable

Näkymä alakerran olohuoneesta - Vue depuis le séjour du rez de chaussée

Mahdollisuus käyttää puuhellaa ruoan laittoon ja lämmitykseen. Talossa lisäksi takka, sähkölämmitys, sähköhella ja uuni, jääkaappi, lämmin vesi keittiössä ja kylpyhuoneissa.

Possibilité de chauffer et cuisiner au feu de bois. La maison est équipé aussi d'une chéminée, chauffage éléctrique, cuisinière éléctrique, frigidaire, eau chaude dans la cuisine et dans les salles de bains.

Pulkkamäki tunturissa - Le piste de luge à Saariselkä.

Tunturissa helmikuussa - Dans la toundra en hiver.

Inarin järveltä, jokisuun alueen saaria - Vue du lac Inari, les iles de l'estuaire.

Pielpajärven erämaakirkko - L'église historique de Pielpajärvi

Pielpajärven erämaakirkko - L'église historique de Pielpajärvi

Helmikuun "kantohanki" hiihtoladun reunassa - Il arrive que la neige porte un skieur hors piste.

Helmikuinen hiihtolatu pyryn jälkeen - Vue du piste de ski de fond après une tempète de neige et avant que l'entretien passe. Le piste reste praticable.

Yöaurinko Inarilla - Le soleil du minuit sur le lac Inari

Lumiveistoksia : do it yourself :) - Sculpture sur neige à faire vous même.

Revontulet Ivalojoella - Les aurores boreales sur la rivière Ivalojoki.

Kuvien ja tekstin kopiointi kielletty - Tous droits réservés pour photos et texte.